15 minute

Fii şic în creaţii autohtone!

Cu cât mai mare este accesul fashionistelor la diverse braduri care încă nu se găsesc la noi, cu atât mai mult acestea încep să semene între ele. Să ne amintim de un citat celebru care spunea ca femeile ţin pasul cu moda doar pentru a enerva alte femei. În consecinţă – un ritm uniform de culori și forme pe străzi și la petreceri. Nu vă propunem să mergeţi în contra modei, ci doar să vă sugerăm o alternativă propusă de redactorul-șef al revistei 15 minute, Elena Zbârnea, și Sanda Cojocaru, cea mai înrăită bookaholică din Chișinău. Le mulţumim prietenelor devotate și noilor prietene ale revistei 15 minute, în ordinea apariţiei Karizma, Tania Cerga, Lilu, Gabi Sofia Volociuc şi Anna Popenco că au acceptat să ne fie alături la acest început.

Chic summer de Elena Zbârnea
Rochia fluidă, lungă până-n pământ a fost și va rămânea  mereu o piesă vestimentară cu atitudine.”Chic Summer” este o colecţie de articole vestimentare unicat, semnată Elena Zbârnea.
O serie de rochii maxi care vă vor conferi o alură boemă și vă vor scoate din anonimat, fiind înnobilate cu un drapaj abundent și beneficiind de o mare atenţie la detalii. ”Chic Summer” formează o colecţie de rochii ultra-feminine și provocatoare cu decupaje și tăieturi îndrăzneţe pentru un look cu adevărat fabulos.
Paleta de culori este spectaculoasă și rafinată, din ea nu  lipsesc culorile neon, corai, tonuri de vernil, verde mentă și o varietate de pasteluri. Ţesăturile folosite sunt fine și reiau perfect unduirile oricărui corp, iar talia înaltă le face potrivite oricărei staturi.
”Chic summer” îţi va asigura grandoarea și rafinamentul unei ţinute de seară și fii sigură că nu vei întâlni pe nimeni la aceeași petrecere într-o rochie identică. Pentru detalii și comenzi vezi www.elenazbarnea.com şi facebook caută Elena Zbârnea.

Bookletta de Sanda Cojocaru
Sanda Cojocaru este o bookaholică înrăită. Alături de Ionela Costachi ea a iniţiat acum doi ani proiectul ”Citesc, deci sunt sexy” scopul căruia a fost promovarea lecturii în rândurile tinerilor. Și acum Sanda ne bucură cu noi începuturi în susţinerea aceleiași cauze. Bookletta este un concept de geantă unic în lume. E o geantă creată special pentru carte.
Într-o lume a genţilor pentru căţei şi fiţe, a apărut o geantă care promovează cititul.

Purtând Bookletta, îi permiţi întregului oraş să vadă ceea ce citeşti şi să te judece în funcţie de asta. În acest fel, educi, schimbi comportamente şi ieşi în evidenţă din mulţime. Bookletta este structurată astfel încât să aibă un buzunar din plastic separat special pentru o carte, în care aceasta este protejată de şifonare, pătare sau umiditate.

Această minunată geantă este disponibilă în două variante: Bookletta mini și Bookletta maxi. Ambele sunt disponibile într-o varietate largă de culori. Pentru a face o comandă sau pentru a afla mai multe detalii accesaţi www.bookletta.com sau căutaţi  Bookletta pe pagina de facebook.

Tania Cerga, interpretă


Karizma, interpretă


Gabi Sofia Volociuc, blogger, fashion editor perfecte.md


Lilu, prezentatoare Jurnal TV


Ana Popenco, jurnalistă


foto >> COUBE
makeup >> Rodica Cheptene
coafură >> Olga Gavril
salon >> DIVA D
str. Petru Movilă 23/3
tel.: (+373 22) 23 75 99

Comentarii via Facebook: